Ontdek het Acros Avontuur met school''de nieuwe veste''

Bij De Nieuwe Veste in Coevorden hadden we al een lasersnijmachine in ons leslokaal staan die geschikt is voor het snijden van dun plaatmateriaal. Voor het verwerken van dikker materiaal wilden we ook graag een CNC plasmasnijmachine.

"Deze machine is mooi compact en past binnen ons budget"

Toen zagen we de Pritec Acros 150S plasmasnijmachine op het internet voorbij komen. Deze machine is mooi compact en past binnen ons budget. We kunnen werken met de programma's die we al hebben voor de leerlingen. Namelijk SolidWorks en Fusion360.

Voor de opleiding PIE hebben we een klein mechatronica project. Hiervoor bouwen we een elektrische scootmobiel om tot een elektrische skelter. De leerlingen lassen zelf een frame in elkaar en monteren de elektrocomponenten van de scootmobiel er op. 

Met de Pritec machine snijden we onder andere voor dit project de onderdelen uit. Op deze manier leren de leerlingen om te werken met CAD/CAM en CNC gestuurde machines. 

Wout
Praktijkopleider De Nieuwe Veste

>80%

Dikker materiaal snijden

Knop

100%

Werkzaam met onze software programma's

Knop

<50%

Kostenbesparing in vergelijking met vergelijkbare machines

Knop
Pritec Acros 150S CNC Plasma Snijtafel - Pritec Automation

Ideaal voor scholen die met betaalbare moderne machines willen werken

Pritec's Acros 150S snijtafel: de perfecte keuze voor nauwkeurigheid en snelheid

Als je op zoek bent naar de perfecte snijtafel voor je school, is de Acros 150S van Pritec Automation een uitstekende keuze. Deze geavanceerde CNC plasma snijtafel is een compacte en betaalbare machine die werkt op normale perslucht van een compressor. Dure gassen zijn hierdoor niet nodig.

  • Nauwkeurig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.
  • Compact en betaalbaar
  • Geen hoge bijkomstige kosten

De Acros 150S is ideaal voor het opleiden van vakmensen in de techniek.

Bekijk 150S CNC Snijtafel