Ontdek het Acros Avontuur met Wesley

Bij Pritec Automation delen we graag verhalen van tevreden klanten, zoals Wesley, wiens ervaring met de Acros Snijmachine ons enorm tevreden maakt. Wesley, een gepassioneerde professional, verwelkomde de Acros in zijn werkplaats om zijn taken te vergemakkelijken.

Een van de redenen waarom Wesley voor Pritec koos, was het vertrouwde gevoel dat de nabijheid van ons bedrijf hem bood. We zijn er trots op dat we niet alleen kwalitatieve machines leveren, maar ook een persoonlijke en lokale touch bieden aan onze klanten.

"Zeker boven mijn verwachting"

Wesley benadrukte het gemak van de Acros Snijmachine als een van zijn favoriete kenmerken. Ondanks zijn bescheidenheid over zijn computervaardigheden, vond hij het programma dat bij de machine hoort snel te leren en eenvoudig in gebruik. Voor Wesley, die zijn eerste stappen zette in de wereld van CNC-machines, was dit van onschatbare waarde.

De Acros heeft niet alleen voldaan aan, maar heeft Wesley's verwachtingen overtroffen. Zijn woorden "Zeker boven mijn verwachting" weerspiegelen de snelheid en efficiëntie waarmee de machine werkt. Dit is niet zomaar een machine; het is een partner in productiviteit.

Voor degenen die twijfelen aan de aanschaf van de Acros, deelt Wesley wijze woorden: "Als je snel productie wilt maken, gebruik deze machine. De slijtdelen zijn niet duur, er is geen wachttijd bij bestellingen, en Pritec voelt als een persoonlijk bedrijf, dus vertrouwd."

Zijn boodschap aan iedereen die overweegt? "Probeer het gewoon uit!" Bij Pritec Automation willen we u helpen uw productieproces te verbeteren en uw creatieve visies werkelijkheid te maken. Durf de Acros-ervaring aan te gaan en ontdek de mogelijkheden.

Wesley
Machinebouwer

>70%

Sneller werken dan voorheen

Knop

100%

On demand fabriceren

Knop

+25%

Meer omzet door besparing van materiaalkosten en voornamelijk productietijd

Knop
Pritec Acros 150S CNC Plasma Snijtafel - Pritec Automation

Ideaal voor bedrijven die snel willen schakelen

Pritec's Acros 150S snijtafel: de perfecte keuze voor nauwkeurigheid en snelheid

Als je op zoek bent naar de perfecte snijtafel voor je bedrijf, is de Acros 150S van Pritec Automation een uitstekende keuze. Deze geavanceerde CNC plasma snijtafel combineert nauwkeurigheid, snelheid en betrouwbaarheid, wat leidt tot verhoogde productiviteit en winstgevendheid voor je bedrijf.

  • Nauwkeurig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.
  • Sneller werken dan ooit te voren
  • Nauwkeurig en efficiënt

De Acros 150S is ideaal voor bedrijven die precisie vereisen bij hun snijwerkzaamheden.

Bekijk 150S CNC Snijtafel